Camion of camionette met schade verkopen

Camion of camionette verkopen?

Bij ons de beste prijs voor schadegevallen

Verkopen is 100% gratis
Gratis ophalen door heel België
Direct geld
Ook met technische problemen
7 dagen op 7 tot 21.00

Heeft u een camion, camionette, bestelwagen, bestelbus, of een voertuig dat in de categorie lichte vracht valt? En heeft deze schade op welke manier dan ook? Meld hem dan bij ons gratis en vrijblijvend aan! Wij laten ruim 5000 erkende garagisten, dealers, en schadeherstelbedrijven op uw voertuig bieden!

Makkelijk uw camion of camionette verkopen

Een camion of camionette met schade verkopen is normaal gezien niet eenvoudig. Zeker niet wanneer wanneer u een goede prijs wilt ontvangen of wanneer er veel schade is. Bij ons is dat echter wel heel gemakkelijk. Ons netwerk telt namelijk meer dan 5000 erkende garagisten, dealers, en schade herstel bedrijven die graag een bod willen uitbrengen op uw voertuig. Aanmelden kost enkele minuten. Na 24 uur ontvangt u het hoogste bod, en daarmee kunt u doen wat u wilt. Verkopen kan direct maar is niet verplicht. Bovendien komt de koper naar u toe!

mercedes sprinter schade

Schade buitenkant

Is uw camion of camionette betrokken geweest bij een aanrijding, heeft u zelf ergens tegen aangereden, is er hagelschade of vandalisme in het spel? Ons netwerk biedt graag op uw voertuig, ongeacht de omvang van de schade.

Schade technisch/binnenkant

Is het interieur beschadigd, of zijn er technische problemen? Start de motor niet, is de versnellingsbak kapot, of is bijvoorbeeld de distributieriem gebroken? Geen probleem want u kunt altijd uw camionette of camion verkopen aan een goede prijs!

Wat is mijn bedrijfswagen met schade waard?

Door uw camion, camionette, bedrijfswagen of bedrijfsbus gratis aan te melden komt u daar snel achter. Het kost u niets behalve een paar minuten van uw tijd.

Schuiven naar boven