Opkopers autowrakken

Opkopers autowrakken

Zocht u naar opkopers autowrakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Via ons bereikt u in een klap alle autowrak opkopers! U kunt uw autowrak gratis en vrijblijvend bij ons aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat deze onder de aandacht wordt gebracht bij de ruim 5000 aangesloten garagisten welke vervolgens een bod uitbrengen. Wij sturen u het hoogste bod door.

Vrijblijvend bod, geen kosten

Autowrak opkopers gaan massaal bieden op uw auto en wij sturen u het hoogste bod toe. Zo heeft u alleen met ons te maken en niet met 5000 verschillende bedrijven. Het bod dat u ontvangt is vrijblijvend. U beslist dus of u uw autowrak hiertegen wilt verkopen of niet. Het gehele veilingproces, inclusief de verkoop, kost u niets! De aangesloten autobedrijven komen tevens het autowrak gratis ophalen. 

Alle opkopers bij elkaar

In plaats van zelf verschillende opkopers los van elkaar te benaderen, wat u veel tijd kost, kunt u het ook aan ons overlaten. Onze manier is veel effectiever. De bedrijven kunnen namelijk zien wat anderen bieden en hun eigen bod verhogen. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt zijn de deelnemende autobedrijven ook actiever met bieden. Voor u betekent dat een nog betere prijs!

Gemakkelijk een autowrak verkopen

Een autowrak verkopen is heel gemakkelijk. U meldt uw voertuig bij ons aan en de volgende dag hoort u hoe hoog het hoogste bod is. Gaat u akkoord met de prijs dan is de auto verkocht en spreekt u met de koper een tijd en datum af. De koper komt het autowrak bij u thuis ophalen. U hoeft dus nergens naartoe.

Alle opkopers autowrakken in België in een keer bereiken? Meld uw auto dan bij ons aan!

Schuiven naar boven