Schadewagen verkopen voor de beste prijs

banner
banner

Krassen – deuken – technische mankementen – defecten – Alle auto’s zijn welkom

 

Uw schadewagen verkopen

schadewagen verkopenEen schadewagen in uw bezit? Dat is vervelend. Wellicht wilt u de schadewagen verkopen voor een goede prijs. Veel bedrijven geven helaas maar weinig geld terug voor uw schadewagen maar gelukkig niet allemaal.

Wij bieden u een hoge prijs voor uw schadewagen! Hoe kan dat vraagt u zich af. Wij leggen het uit. De online autoveiling van BesteAutobod heeft connecties met een groot aantal erkende garagebedrijven in  België en Nederland. Deze garagebedrijven zijn gespecialiseerd in het herstellen van schades en gebreken aan personenauto’s en bedrijfswagens.

Uw schadewagen, wat deze ook mankeert, kunt u dus probleemloos verkopen. Omdat er een groot aantal garagebedrijven interesse zullen tonen in uw schadewagen en tegen elkaar op gaan bieden, komt er altijd een goede prijs uit onze online autoveiling.

 

Onze autoveiling biedt veel voordelen

U kunt gratis en vrijblijvend een bod op uw schadewagen ontvangen. Binnen 24 uur ontvangt u per email het hoogste bod dat uit de veiling is gekomen. U mag zelf beslissen of u de schadewagen wilt verkopen voor het genoemde bod. U bent dus niet tot verkopen verplicht. Wilt u wel de schadewagen verkopen dan kan dat gratis. U maakt dus geen enkele kosten, ook niet als u de schadewagen verkoopt.

Alle schadewagens zijn welkom. Het maakt dus niet uit of ze bij een ongeval betrokken zijn geweest of dat het motorblok in de soep is gelopen. Elke schadewagen kunt u dus probleemloos verkopen voor de beste prijs.

Uiteraard accepteren wij elk merk, type en bouwjaar schadewagen. Ook de kilometerstand is niet belangrijk. U kunt dus in alle gevallen uw schadewagen gratis en vrijblijvend aanmelden.

U blijft bij het aanmelden van uw schadewagen geheel anoniem. Wij brengen u alleen in contact met de hoogste bieder indien u dat zelf wilt. Hierdoor wordt u ook niet lastig gevallen met telefoontjes en email.

 

De meest aangeboden schadewagens die wij langs zien komen zijn

  • Schadewagens met motorschade
  • Wagens die betrokken zijn geweest bij een kop-staart-botsing
  • Wagens met een defecte versnellingsbak
  • Vandalismeschade

Uiteraard kunt u in alle gevallen uw wagen gratis en vrijblijvend aanmelden. Ook als deze niets mankeert. Wij zorgen dat u altijd de hoogste prijs voor uw wagen terugkrijgt.

 

Hoe gaat onze veiling in haar werk?

snel schadewagen verkopenU klikt op de nummerplaat om op de autoveiling terecht te komen. Vervolgens worden er gegevens gevraagd van uw wagen. Probeert u deze zo nauwkeurig mogelijk in te vullen zodat er een exacter bod gerealiseerd kan worden. Meer informatie leidt vaak tot een hogere prijs. Binnen 24 uur na aanmelden van uw schadewagen wordt er contact met u opgenomen waarbij gratis het hoogste bod kenbaar wordt gemaakt. U krijgt 3 dagen de tijd om op het bod in te gaan. Als u de wagen wilt verkopen voor het hoogste bod dan kan dat direct geregeld worden. Het verkopen is altijd gratis dus het kost u niets. Wij brengen u in contact met de koper zodat u de tijd en datum verder kunt afstemmen. Bij de overdracht van uw wagen ontvangt u direct het geld wat cash kan maar ook per spoed bankoverboeking. De zaken zijn snel en veilig geregeld dus u heeft geen zorgen.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor met het verkopen van hun schadewagen. Wij doen altijd ons uiterste best om de klanttevredenheid optimaal te houden. Indien u vragen heeft dan kunt u ons 7 dagen per week telefoon bereiken. Mailen mag natuurlijk ook.

 

Wacht u niet langer en vraag vandaag nog wat uw schadewagen waard is. Het kost u niets!

gratis bod ontvangen