Camionette met schade verkopen

sprinter schadeEen Camionette met schade verkopen? Leest u dan verder.

Het kan iedereen overkomen dat vroeg of laat het voertuig schade oploopt. Dit kan cosmetische schade zijn zoals lakschade, deuken, krassen of schade aan het koetswerk. Het kan ook om een technische schade gaan waarbij er motorschade is ontstaan door bijvoorbeeld een gebroken distributieriem. Ook een kapotte versnellingsbak of koppeling kan tot schade leiden.

Via ons kunt u uw Camionette met schade of defecten eenvoudig verkopen voor de beste prijs.

schadeauto-verkopen[box title=”” bg_color=”#BDDDEF” align=”center” ][contact-form-7 id=”276″ title=”stap1″][/box]

Elk merk en elk model Camionetten met schade verkopen

Het merk of model maakt niet uit die u wilt verkopen omdat wij voor alle voertuigen altijd meerdere potentiële kopers hebben die u een goed bod doen. Een Camionette is een gebruiksvoorwerp en zal mogelijk de nodige kilometers op de teller hebben staan en gebruikerssporen bevatten. Dit is geen probleem.

Het beste bod

eurosWij zorgen ervoor dat u het beste bod op uw schadeauto krijgt, ongeacht de omvang van de schade. Wij beschikken namelijk over een sterk netwerk aan erkende autobedrijven, garagisten en schadeherstellers welke ieder een bod kunnen uitbrengen op uw voertuig met of zonder beschadiging. Wij leggen uw voertuig in 1x voor aan meer dan 1000 autobedrijven waardoor er gegarandeerd een goed op uw wagen komt. Het hoogste bod maken wij aan u kenbaar waarmee u kunt doen wat u wilt. Het ontvangen van een bod is kosteloos en vrijblijvend.

Binnen 24 uur uw schadewagen verkopen

U kunt, indien u dat wilt, uw Camionette met schade verkopen binnen 24 uur. Na het aanmelden van uw voertuig krijgen de aangesloten autobedrijven namelijk 24 uur de tijd om een bod uit te brengen en elkaar te overbieden. Zodra de 24 uur zijn verstreken wordt u automatisch op de hoogste gesteld van het hoogste bod. Gaat u akkoord met het hoogste bod en wilt u daarvoor uw Camionette verkopen dan dat direct en kost het u niets. U kunt contact leggen met de hoogste bieder om een afspraak te maken voor de overdracht van uw voertuig.

Wagen met Hagelschade

hagelschade autoHeeft u een wagen met hagelschade dan is deze ook van harte welkom. Een wagen verkopen met hagelschade is normaal gesproken erg lastig omdat de hele wagen vaak onder de schade zit. Via ons is dat geen probleem. Een Camionette met hagelschade is zeer welkom. Ook hier ontvangt u een goed bod op wat u niets kost en tot niets verplicht.

Gratis aanmelden

Wilt u weten wat uw Camionette met schade waard is dan kunt u op de button hieronder klikken om uw wagen aan te melden. U ontvangt na aanmelding binnen 24 uur het hoogste bod wat u niets kost en tot niets verplicht. Vindt u het bod interessant en wilt u daarvoor uw Camionette met schade verkopen dan kan dat meteen en kost het u ook niets.

schadeauto aanmelden